Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2017, pod imenom Pulito d.o.o., z namenom zagotavljanja celostnih rešitev na področju pomivalnih strojev. Do leta 2019 smo opravili različne analize pomivalnih in izpiralnih sredstev. Cilj je bil poiskati pravo kombinacijo za optimalno delovanje pomivalnih strojev. 

To nam je tudi uspelo.


Naše preteklo delo in vizijo podjetja smo predstavili podjetju KROMO srl iz Italije in v letu 2022 postali ekskluzivni zastopnik blagovne znamke. Prodajnemu programu pomivalnih strojev in čistil smo dodali tudi šok komore in vzhajalnike Tecnomac ter ledomate Joly Ice, proizvajalca CASTEL MAC srl.

 

Vse zastopane blagovne znamke so del skupine ALI GROUP, ki sodi v sam svetovni vrh tako po velikosti kot kvaliteti. V lasti imajo kar 80 lastnih blagovnih znamk za gastro opremo in delujejo po celotnem svetu.

 

Vizija in naš poslovni model temelji na tesnem stiku s končno stranko, ter visoko kvaliteto poprodajnih uslug. Korelacija med stranko in našim podjetjem se ne konča s prodajo našega produkta. S stranko sodelujemo do konca življenjske dobe samega stroja, za kar poskrbijo naši poslovni partnerji, kateri so visoko usposobljeni za kar poskrbimo v sodelovanju s proizvajalci.

Where are we?